Aquest cap de setmana vam tenir el plaer de repetir per segon any consecutiu al festival d’arquitectura 48H Open House Barcelona.

Vam estar oberts el diumenge 23 de 10 a 19h i la veritat és que no vam parar ni un moment, molta gent d’arreu de Barcelona i també del barri on treballem, el Raval. Majoritariament la gent no ens coneixia de res però els hi vam picar curiositat per veure què feiem exactament.

Estem molt agraïdes pel retorn que va tenir la nostra presentació a la ciutat i l’interès i les converses que es van generar entre totes. En total van passar per l’espai 230 visites, el doble de l’any passat!!

Adjuntem els panells que vam presentar durant la jornada que molta gent ens va solicitar poder consultar.

Gràcies a Timeout per recomanar-nos dins dels 12 edificis per visitar al 48H OHB.

Fins l’any que ve!